Casalforte
Červené, suché
12,84 €
Skladom posledných 11 kusov
Ripasso je stará technika výroby vína z oblasti Valpolicella, pri ktorej sa využívajú šupky z výroby Amarone na sekundárnu fermentáciu, čím víno získava komplexnejšiu štruktúru, telo a chuť. V plnom tele objavíte neskutočný súbor vôní a chutí pripomínajúcich čerešne, džem, lesná ovocie a korenie.
Vinárstvo
Ročník
2021
Odroda vína - text
Corvina, Rondinella, Corvinone
Krajina pôvodu
Farba vína
Druh vína
Obsah cukru
suché
Objem
0,75l
Obsah alkoholu
13,50%
Obsah kyselín
5,60 g/l
Pôvod hrozna
Lago di Garda, Taliansko
Zvyškový cukor
7,00 g/l
Teplota podávania
16 - 18°C
Teplota skladovania
10 - 12°C